Vi som fotograferar

Created on by John Jonasson

Vi som fotograferar för FotoBloggarna heter Åke och John och vi är ett par amatörfotografer som har fotograferat några år, och vi både fotograferar och bloggar, därav vårt namn, FotoBloggarna. Vi fotograferar allt, den härliga vackra svenska naturen med dess djur, byggnader, städer, människor, ja, det finns inga gränser, vi fotograferar allt som väcker vårt intresse. Tiden vi spenderar ute för att fotografera skiljer dock sig åt. Åke har hus och annat som tar upp tid, men är ute så ofta han kan. John däremot har inga speciella sysselsättningar och kan därför vara ute ofta och fotografera. Vi är bägge med i Fjälkinge Fotoklubb där vi träffas en gång i veckan. Den sammanlagda kunskaperna inom klubben är stora då alla kan lite av varje. Vi träffas också på egna strapatser och åker till någon plats som vi tycker verkar vara intressant. Då vi, någon av oss, är ute och fotograferar dagligen så har vi alltid nya foton och inlägg varje dag på bloggen, många gånger flera stycken.

Vi finns även på FaceBook där vi har en varsin sida där vi lägger upp sporadiska bilder, och så en fotogrupp som är öppen för alla som vill dela sin blogg, eller sina foton.

Ni får gärna följa våra sidor för senaste fotografierna som ju många gånger är sporadiska och läggs inte in i fotogalleriet. På gruppen, FotoBloggarna på FaceBook är en grupp öppen för alla som vill dela sin blogg eller fotografier eller bara vill se andras foton, på FaceBook, delar vi våra inlägg och fotografier, följ gärna den med, länkarna står nedanför den här texten.

Fotograf Åke Nilsson

Fotograf John Jonasson

FotoBloggarna på FaceBook

English

Fotograf Åke Nilsson
Fotograf Åke Nilsson
Fotograf John Jonasson
Fotograf John Jonasson
Klicka på bilderna för att se dem i större format! Besök gärna vårt stora fotogalleri. Länk finns i menyn.


Comments are closed.