Säsongsavslutning på Strandcaféet i Sandviken i Sölvesborg

Igår var det säsongsavslutning på Strandcaféet i Sölvesborg. Det var mycket folk, och musiken var oväntat bra. Jag hade väntat mig hårdrock av bandet som heter, Frank´s Frankenstein. ? Men de spelade kanonbra musik. Jag var där tillsammans med Åke, och naturligtvis fotade vi.

Jag är ju från Sölvesborg, men har inte besökt Sandviken på många år. Maten var kanonbra, jag tog spätta, och den var verkligen färsk, direkt från fiskhandlaren. ? Jag fick nöja mig med Coca Cola eftersom jag körde, men vad gjorde det, hade lika skoj för det. Vi kom dit strax efter halv sju, uppträdet skulle börja  klockan sju, och det fylldes på med folk hela tiden.

Tyvärr började molnen tätna, och eftersom varken min eller Åkes kameror tycker om vatten bestämde vi oss för att så sakta gå mot bilen. Vi hade parkerat några hundra meter ifrån Strandcaféet, för det ligger nästan vid stranden, och i ett sommarstugeområde. När vi gick tillbaka så gick vi längsmed stranden. Stranden i Sandviken är som att komma till en strand i Sydeuropa, underbar sand, minst fem grader varmare vatten än i andra stränder i Blekinge och Skåne.

Tyvärr var det lite för mörkt för att ta foton då vid den tiden, men det var en skön promenad. ? Här är strandcaféet och bandet, Frank´s Frankenstein. Bandet har två gitarrister, och jag har inte kunnat luska ut vem som är vem, men deras namn är Henrik Olsson & Anders Eklund.

English

Strandcaféet i Sandviken, Sölvesborg.
Franks Frankensteins scen.
Franks Frankenstein band.
Franks Frankenstein band.
Basisten Marcus Persson Edvardsen.
En av gitarristerna.
En av gitarristerna.
Sångaren Pontus Wahlgren
Trummisen Elias Herbst
Det var folk ialla åldrar.
Hansi, ägaren av det fina stället, småpratar med gäster.
Fullsatt, klockan var bara 20:21.
Klicka på bilderna för att se dem i större format. Besök gärna vårt stora fotogalleri, länk finns i menyn - Click on the images to see a larger view. Please visit our large photo gallery, link is in the menu.
Share this

3 Responses to Säsongsavslutning på Strandcaféet i Sandviken i Sölvesborg

  1. Härligt med musik utomhus, kanske den sista konserten den här sommaren… Skäggen hade olika längd, haha. Fint reportage.

    • Tack 🙂 Det var jättemysigt. Men i fjol var det klagomål av en stugägare, så ägaren av stället fick kontrollera ljudnivån med en mätare hela tiden. Stället ligger långt ifrån stugorna, så det måste ha hörts ytterst lite.

  2. Härlig stämning och fina foton som fångar upp det! 🙂