En vanlig dag på stan

Igår eftermiddag cyklade jag till bilverkstaden för att kolla hur det gått med min bil. Tyvärr hade de inte hunnit börja på den än, men var rätt säkra på vad felet var. Jag hade kameran med mig och tänkte ta en runda runt city och fota. Då jag sett foton från en rörhöna med ungar på kanalen bakom gallerian, cyklade jag sakta längs med hela kanalen. Någon rörhöna såg jag inte, inte ens en gräsand, men jag fotade en gammal träbro som gick över kanalen.

Jag redigerade dem i svartvitt, något jag sällan gör, och inte är särskilt bra på heller, för den delen. Det är inte lätt att redigera svartvita foton, och få rätt djup i dem. Efteråt cyklade jag in mot stan, där träffade jag på ett gäng med Franska scouter med sina guider. Jag frågade om jag inte kunde få ta foton på dem, för min bil blir kanske inte klar så att jag kan köra ut till lägret i Rinkaby. Javisst, det fick jag. 🙂

Det är scouternas jamboree, som anordnas var tredje år i Kristianstad. I år på Rinkaby-fältet, och det är cirka 20 000 scouter från hela världen som samlas! Sedan cyklade jag iväg hemåt, längs gång och cykelvägen över järnvägsspåren. Där fotograferade jag Kungliga tullkammaren, Jag vet inte mer om den gamla byggnaden än att det arrangeras konserter där. Uppe på viadukten tog jag även ett foto på järnvägsspåren.

English

Ett gäng glada scouter från Frankrike med sina guider. 🙂
En av de fina träbroarna som går över kanalen i city.
En av de fina träbroarna som går över kanalen i city.
Kungliga tullkammaren. Vet inte mer om det gamla huset än att det arrangeras konserter där.
Järnvägsspår som leder från centralstationen.
Klicka på bilderna för att se dem i större format. Besök gärna vårt stora fotogalleri, länk finns i menyn - Click on the images to see a larger view. Please visit our large photo gallery, link is in the menu.
Share this