Gudahagens vikingamarknad 2017 – Gudahagens Viking market 2017

I år arrangerades det återigen vikingamarknad vid Gudahagens plats. Det är en gammal viking plats, troligen en offerplats, men ingen vet säkert. Jag orkade bara stanna en timme, det var högsommarväder, och jag var klädd för höst. 😆 Den första jag fick syn på var viking prinsessan som jag fotade förra året.

This year was held once again Viking market at Gudahagens place. There is an old Viking site, probably a sacrificial site, but nobody knows for sure. I could only stay for an hour, it was high summer weather, and I was dressed for autumn. 😆 The first thing I got to see was the Viking princess that I photographed last year.

Förra årets post-Last years post ►Vikingamarknaden 2016

Vikingaprinsessan var den första jag såg-The Viking Princess was the first I saw.
Slagskämpar-Fighters.
Vikingskepp-Viking Ship
Den stora råbarkade vikingen som “anföll” mig i fjol-The big rough viking that “attacked me” last year.
Visst fanns det musik på vikingtiden!-Certainly there was music in the Viking era!
Undrar vilkenn viking klan han tillhör-Wondering which Viking clan he belongs to.

Fler bilder i ett bildspel-More pictures in a slide show

Klicka på bilderna för att se dem i större format. Besök gärna vårt stora fotogalleri, länk finns i menyn - Click on the images to see a larger view. Please visit our large photo gallery, link is in the menu.
Share this

4 Responses to Gudahagens vikingamarknad 2017 – Gudahagens Viking market 2017

  1. Missade marknaden här hos oss. Hade gärna sett gycklarna igen som jag älskar. “Pest och Kolera” heter dem. Hoppas det blir av nästa år. Synd att du bara orkade en timme men fina bilder fick du ändå.

    • Tack 🙂 Det var säkert 25° varmt, och jag hade såklart klätt mig som på hösten. Missade bland annat när de rider och skjuter med pilbågar, skulle fått vänta en timme till.

  2. Mysiga bilder med fint ljus och glädje! 🙂

  3. Tänk vad såna här marknader och evenemang har blivit populära! Gillar bilden på båten och de två samtalande vikingakompisarna, det ser gemytligt ut. Sen slås jag av hur lika den rödklädda vikingen och tjejen i rosa är klädda, till och med frisyren har de gemensamt, haha! Och benställningen.